Surse spun că fostul lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost, în urmă cu o săptămână, în vizită la sediul PSD din Kiseleff, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Ce mai face Călin Popescu Tăriceanu după ce a demisionat din ALDE?

În decembrie 2021, Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat de judecătorii instanței supreme într-un dosar de abuz în serviciu şi complicitate la uzurpare de calităţi oficiale.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General în decembrie 2020. El a fost acuzat că nu a constatat şi nu a supus la vot în plenul Senatului încetarea mandatului de senator al lui Cristian Marciu, deşi acesta avea o decizie definitivă în instanţă prin care a fost declarat incompatibil şi nu mai putea ocupa o funcţie publică. 

Ce mai face Călin Popescu Tăriceanu după ce a dispărut de pe scena politică din România

Ce mai face Călin Popescu Tăriceanu după ce a dispărut de pe scena politică din România

[Sursa foto: Facebook Călin Popescu Tăriceanu]

Citeste si: Klaus Iohannis lansează raportul „Educaţia privind schimbările climatice şi mediul în şcoli sustenabile”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, ALDE a obținut sub 3 la sută din voturi, iar PRO România puțin sub 5 la sută.

În data de 8 noiembrie 2020, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, a fuzionat cu partidul PRO România, condus de Victor Ponta, devenind PRO România Social Liberal.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din ALDE, partidul pe care l-a înființat, în noiembrie 2020. De atunci, fostul premier n-a mai fost activ pe scena politică.

Conducerile PRO România și ALDE au decis, la 8 octombrie 2020, fuziunea dintre cele două partide.

Călin Popescu Tăriceanu este un om politic român, fost prim-ministru al României între 28 decembrie 2004 și 22 decembrie 2008 și președinte al Partidului Național Liberal din 2005 până în 2009.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă, anunț de ultima oră despre certificatul COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si