O femeie în vârstă de 67 de ani, din Sectorul 6 al Capitalei a trăit clipe de coșmar chiar în miezul zilei. Un tânăr a urmărit-o pe stradă, a intrat după femeie în scara de bloc, iar când aceasta a urcat în lift, a atacat-o.

Citeste si: Hunedoara: O parte din acoperișul unui bloc a fost luat de vânt, iar un autoturism a fost avariat în timpul furtunii de seara trecută

I-a furat portofelul femeii

Cel care a atacat-o pe femeie i-a luat portofelul în care aceasta avea suma de 250 de lei și cardurile bancare pe care primea pensia. 

După ce i-a smuls portofelul din mână, bărbatul a luat-o la fugă. Femeia a alergat după el în încercarea de a-l urmări, dar a renunțat când și-a dat seama că nu îl va putea prinde.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist din Sibiu a fost filmat în timp ce lovea un om fără adăpost pentru că nu purta mască. Imaginile revoltătoare au fost surprinse în centrul orașului

Scena a fost surprinsă de camerele video din bloc

Întreaga scenă când bărbatul o agresează pe femeie și îi ia portofelul a fost surprinsă de camerele de luat vederi din bloc. n martor ocular a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate. Bătrâna a depus plângere la poliție, iar oamenii legii îl caută pe bărbat care în acest moment se află în libertate.

Citeste si: Trei tineri din județul Mureș au ucis un câine, după ce au vrut să se răzbune pe un vecin

O româncă a obținut peste 40.000 de euro după ce a mințit o bătrână din Italia că i-au murit trei copii

O româncă a reușit să păcălească o bătrână de 82 de ani din Italia să îi dea toți banii pe care i-a strâns o viață întreagă. 

Românca în vârstă de 49 de ani a reușit să convingă o bătrână din provincia Ancona să-i dea peste 40.000 de euro. Cele două s-ar fi întâlnit în urmă cu cinci ani pe treptele unei biserici din Falconara. Femeia a început să îi povestească bătrânei dramele prin care a trecut de-a lungul vieții.

Românca i-ar fi spus bătrânei că și-ar fi pierdut toți cei trei copii pe care îi avea în decursul a cinci ani. Potrivit acesteia, unul dintre copii ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, au murit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Surprinsă și emoționată de povestea de viață a româncei, pensionara din Italia i-ar fi dat sume mari de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii, românca reușin astfel să obțină o sumă de peste 40.000 de euro.

Citeste si: Tragedie într-o stație de autobuz din Brașov. O femeie s-a stins din viață sub ochii neputincioși ai călătorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si