Cei trei tineri au intrat în mijlocul nopții în curtea unui om cu care au avut un conflict și i-au bătut câinele până la moarte. În momentul agresiunii, se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Stăpânul câinelui a auzit sunetele scoase de câine, dar de frică a rămas în casă și a anunțat autoritățile. Suspecții au vârste cuprinse între 19 și 34 de ani și au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre suspecți lucrează în acelși loc cu bătrânul, iar acesta îi purta dușmănie.

Citeste si: Mai mulți oameni au fost atacați de un câine agresiv. Autoritățile au intervenit de urgență

Răzbunarea pe animal a fost dată de un conflict între unul din bărbați și stăpânul câinelui

,,Au intrat în ogradă, în curte au intrat, în curte acolom au omorât. După aia, de acolo, l-au tras și l-au dus la altă casă, la terenul de fotbal", a spus un vecin. Un alt vecin a spus că dacă persoanele respective aveau ceva cu bătrânul ar fi trebuit să vorbească direct cu el, deoarece animalul nu i-a greșit cu nimic.
,,Ăla mai mare la ani a lucrat cu el laolaltă și îl chema la el acasă să discute treburi și acuma uite... O fi avut ceva laolaltă, că numai așa se poate. Degeaba nu a venit la om în ogradă.

Dar dacă ai ceva cu mine, vorbește cu mine, nu cu câinele. Câinele ce era? Nu ți-a greșit cu nimic", a spus alt vecin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Cea mai mică vacă din lume strânge mii de pelerini în Bangladesh, în plină pandemie COVID-19


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si