Poliția a fost alertată de mama femeii, care au anunțat dispariția fiicei și nepoatelor sale când au văzut că nu s-au întors acasă. Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei, ajutați de jandarmi și voluntari din localitate, au demarat imediat activități specifice de căutare a persoanelor dispărute.

UPDATE. Mama și fetițele au fost găsite

Femeia de 35 de ani şi fiicele sale, de 5 şi 11 ani, date dispărute vineri seară au fost găsite de către poliţişti în judeţul Brăila, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu mama și fiicele de 5 și 11 ani, dispărute vineri noaptea într-o pădure din Buzău

"Femeia de 35 de ani şi cele două minore în vârstă de 11 şi, respectiv, 5 ani, dispărute în ziua de 28 aprilie a.c, au fost găsite în judeţul Brăila. Din primele verificări a reieşit că cele trei nu ar fi fost victimele vreunei infracţiuni", a transmis IPJ Buzău.

Apelul autorităților la populație, în căutarea celor trei dispărute

Mama femeii dispărute a sunat la numărul unic de urgență 112 în zorii zilei pentru a cere ajutorul autorităților. Aceasta are o înălțime de 1,50 m, 65 de kilograme, ochi căprui și păr roșcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic.

Citește și: Alertă! Tânăr, de 24 de ani, dat dispărut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Feraru Izabela, fiica cea mare, are o înălțime de 1,65 m, aproximativ 50 de kilograme și păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi.

Feraru Maria, fiica cea mică, are o înălțime de 1,30 m, aproximativ 30 de kilograme și păr castaniu prins în coadă. Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.

Citește și: Noi informații în cazul Angelikăi Maurer, studenta la Teologie dispărută în urmă cu două luni. Ea a fost căutată într-un lac de lângă Sibiu

Citește și: Unde se afla Vlad Ioan după ce a dispărut de acasă?! Minorul are 13 ani

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea celor trei dispăruți sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Citește și: Elodia Ghinescu s-a gândit la viitorul copilului ei, chiar înainte de tragedie! Gestul la care a recurs avocata: "Făceau acest lucru lunar"| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si