Femeie torturată și violată de șapte polițiști, în timp ce era deținută ilegal

O femeie ar fi fost torturată și violată de către șapte ofițeri de poliție, în timp ce era deținută ilegal într-o închisoare din India. Femeii de 35 de ani i-au fost smulse unghiile în timpul calvarului care s-a desfășurat într-o secție de poliție din Sardarshahar, districtul Rajasthan Churu, acuză soțul ei, relatează Times of India.

R.B., miercuri 17 iulie 2019 , 14:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul a mai spus că fratele lui de 22 de ani, Nemichand, a fost ucis în timp ce a fost deținut la aceeași secție de poliție. O anchetă judiciară a fost declanșată și ofițerii implicați au fost deocamdată suspendați, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Abuz sexual asupra unui minor. Vinovatul un cofondator al unui festival de film

Surse oficiale afirmă că Nemichand a fost arestat sub acuzația de furt pe data de 6 iulie, iar după câteva ore a fost transferat la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Însă fratele tânărului decedat afirmă că acesta a fost ridicat de autorități pe data de 30 iunie, a fost deținut ilegal timp de 6 zile, iar apoi a fost ucis, cumnata lui fiind martoră la scene.

Citeste si: Orbit de gelozie, un bărbat din Vaslui și-a ucis soția cu o coasă

Bărbatul susține că soția lui a fost torturată și violată în grup de ofițeri tocmai pentru că a fost martoră la crimă, scrie digi24.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si