Românii s-au bucurat în această vară de evenimente deosebite pe plan de divertisment: Campionatul European de Fotbal și Jocurile Olimpice de vară. Însă UNTOLD 2021 este un eveniment autohton, creat în România, desfășurat integral în țara noastră, care se poate trăi cu adevărat intens pe toată durata sa de desfășurare. Se anunță 4 zile și nopți senzaționale la Cluj-Napoca, în condițiile în care deja a fost anunțat programul evenimentului.

Citeste si: Doliu în lumea actorilor. Un celebru artist a pierdut lupta cu viața

Printre artiștii care vor face show la UNTOLD 2021 se numără David Guetta (DJ-ul număr 1 al planetei), Dimitri Vegas & Like Mike (pe locul 2 în topul DJ Mag 100 cei mai buni DJ-i), Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script, Afrojack, Alok, DJ Snake, Lost Frequencies, Quintino sau Tyga. Distracția va cuprinde 6 scene, fiecare cu o atmosferă unică, o sumă de senzații speciale, cu totul epice- Mainstage, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Fortune și Time.

La UNTOLD 2021 se poate ajunge ușor, căci orașul Cluj-Napoca este bine conectat pe cale rutieră, feroviară și desigur aeriană (cel mai comod mod de a veni la eveniment, din țară sau din străinătate). Organizatorii se așteaptă la peste 300.000 de spectatori și în acest an, în ciuda condițiilor speciale de siguranță sanitară, în contextul global aparte (detalii pe untold.com).

Cert este că se promite distracție sigură fără compromis, momente memorabile, un festival la superlativ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dacă edițiile precedente au fost de fiecare dată câte un succes răsunător, UNTOLD 2021 nu va face excepție. O garantează partenerii, o mulțime de branduri care excelează pe segmentele lor de activitate și care se implică pentru a crește performanța celui mai impresionant festival românesc. De-a lungul timpului, la Cluj-Napoca au făcut senzație nume precum David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Avicii, Don Diablo, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Prodigy, The Script, John Newman, Ellie Goulding, Marshmello, Kygo, Alok, Alan Walker, The Chainsmokers, Hurts, Robbie Williams, Tinnie Tempah, Jason Derulo, Black Eyed Peas.

Citeste si: Premiile BAFTA 2021. Lista completă a câștigătorilor

FestiVlad la UNTOLD 2021

Printre partenerii UNTOLD 2021 se remarcă Vlad Cazino, care a avut o campanie foarte activă online înainte de marele eveniment. S-au oferit pachete UNTOLD de acces la festival, o mulțime de cadouri pentru cei mai norocoși clienți activi ai cazinoului online. Acum, Vlad Cazino a anunțat că întreaga trupă a Vampirului Vlad, alături de actorii de stand-up comedy Bordea și Micutzu, va fi prezentă la UNTOLD 2021 cu multe, multe surprize plăcute pentru toți iubitorii de distracție marca UNTOLD.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Încă de la lansarea din 2018, Vlad Cazino a surprins nu doar prin identitatea de brand (100% românesc, dar cu ADN dintr-un grup internațional de top în domeniul jocurilor de noroc online, Kindred Group), ci mai ales prin inițiativele de marketing, de fiecare dată transpuse în extra beneficii pentru clienți.

Vlad Cazino oferă o bogată gamă de jocuri online- sloturi, jocuri de cazino cu dealeri live, bingo, turnee de poker jackpot- și în plus se implică în crearea de divertisment suplimentar pentru fani, online și offline, în cel mai echilibrat mod. Sunt deja de notorietate colaborările în zona de divertisment muzical (prin evenimentele UNTOLD), dar și implicările în

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

industria de stand-up comedy, pentru conținut veritabil, de cea mai bună calitate.

Citeste si: Muschiul intuitiei se poate antrena prin acest exercitiu simplu, dar revelator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si