Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022. Abonamentele au fost puse în vânzare

Festivalul nu s-a putut desfăşura în ultimii doi ani din cauza pandemiei. Neversea va avea loc pe o plajă din Constanța.

Author: Diana Bostan joi 11 noiembrie 2021 , 15:18

Neversea

Neversea

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Organizatorii au anunțat că Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7- 10 iulie 2022, pe o plajă din Constanţa.

Evenimentul muzical nu s-a putut desfăşura în 2020 şi în 2021 din cauza pandemiei. Abonamentele au fost puse în vânzare, conform news.ro.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022

Tot în comunicat, organizatorii dau asigurări că festivalul din 2022 va fi unul de neuitat.

“După doi ani de aşteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanţa de cei mai buni artişti ai lumii. Cel mai aşteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile şi răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams. Pentru patru zile şi patrui nopţi, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc şi nu-şi va pune amprenta asupra vieţii, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii şi a dorinţelor împlinite. Zeci de personaje fantastice maritime, acrobaţi şi dansatori vor anima oaza de libertate de la malul mării.

Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediţie Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simţi din nou libertatea şi bucuria de a fi împreună cu artiştii preferaţi care vor fi anunţati în curând”, au anunţat organizatorii.

Citeste si: Festivalul brazilor de Crăciun, 9 decembrie 2021, sprijină copiii vulnerabili

Abonamentele au fost puse deja în vânzare

“În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziţie şi abonamente în rate, exclusiv prin aplicaţia Extasy. Plata ratelor va începe din această lună şi pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opţiune vor plăti mai puţin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free şi sub 40 de euro pe lună pentru VIP”, au mai transmis organizatorii.

Cei care deţin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediţia din 2022 sau la una din următoarele două ediţii, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediţia din 2022 sau cea din 2023. Aceştia pot selecta ediţia de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro, conform news.ro.

Din cauza coronavirusului, edițiile din 2019 și 2020 au fost anulate.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Japonezul înșelat de un taximetrist din Gara de Nord nu este orișicine! Kousuke este un formator de opinie, care a vizitat nu mai putin de 79 de țări până la vârsta de 26 de ani  


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si