Scandal într-o școală  din Botoșani. Pe numele unui profesor al școlii au fost emise acuzații de agresiune sexuală. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual două eleve de 13 ani, din școala în care predă. Poliția învestighează cazul, după ce a primit două plângeri penale din partea părinților.

Citeste si: Violul, arma îngrozitoare a rușilor folosită în Ucraina

Fetele îl acuză pe bărbat de agresiune sexuală.

Copilele ar fi fost victimele unui abuz chiar în sala de curs. Părinții uneia dintre fete au depus două plângeri penale pe numele dascălului, cazul fiind cercetat acum de poliție.

Caz șocant în Botoșani

Profesorul de matematică al școlii din Botoșani este cercetat pentru agresiune sexuală, în urma unui incident care ar fi avut loc în urmă cu doar câteva zile.

Citeste si: Profesor de sport, condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Întâmplarea a avut loc în sala de clasă. Cele două minore erau singure în clasă cu individul, de 49 de ani, care le-a atins în zona intimă.

Oamenii legii din Botoșani au primit o sesizare cu privire la acest incident la data de 5 aprilie.

Autoritățile au luat la cunoștință că două minore ar fi fost atinse în zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau în unitatea de învățământ în care învață.

Citeste si: Militarii ruși comit infracțiuni sexuale în Ucraina. Mai mulți bărbați au violat o femeie după ce i-au ucis soţul şi i-au ameninţat copilul

În urma sesizării, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Reprezentanții legii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.

Citeste si: Închisoare pe viață pentru un român stabilit în Italia. Bărbatul își va petrece restul zilelor în spatele gratiilor, după ce a ucis-o cu sânge rece pe fetița iubitei lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si