Fetita bolnava fortata de invatatoare sa isi dea peruca jos la ore. "Peruca nu face parte din uniforma scolara"

O fetita in varsta de 5 ani care sufera de alopecie a fost obligata de invatatoare sa isi dea jos peruca de pe cap in timpul orelor, deoarece "peruca nu face parte din uniforma scolara".

A.S., joi 12 ianuarie 2017 , 09:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Apryl Corbett este o fetita in varsta de 5 ani din Anglia care sufera de alopecie, o afectiune autoimuna care duce la pierderea totala a parului in anuminte zone. Pe multe suprafete de pe scalpul micutei parul a cazut si din aceasta cauza mama ei i-a luat o peruca cu care Apryl s-a dus la scoala. Doar ca aici invatatoarea a pus-o pe fetita sa isi scoata peruca. Micuta a venit foarte suparata acasa si i-a spus mamei ca ea nu vrea ca oamenii sa ii vada parul.
Invatatoarea i-a spus mamei ca peruca nu face parte din uniforma scoala si ca ea nu ii permite fetitei sa o poarte la cursuri, scrie Daily Mail.

Apryl Corbett este o fetita in varsta de 5 ani din Anglia care sufera de alopecie, o afectiune autoimuna care duce la pierderea totala a parului in anuminte zone. Pe multe suprafete de pe scalpul micutei parul a cazut si din aceasta cauza mama ei i-a luat o peruca cu care Apryl s-a dus la scoala.

Doar ca aici invatatoarea a pus-o pe fetita sa isi scoata peruca. Micuta a venit foarte suparata acasa si i-a spus mamei ca ea nu vrea ca oamenii sa ii vada parul.

Invatatoarea i-a spus mamei ca peruca nu face parte din uniforma scoala si ca ea nu ii permite fetitei sa o poarte la cursuri, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si