"Aceasta <<doamna>> Tinta Marieta, daca mai poate fi numita doamna, a fost cu cainele sau personal, neavand botnita, cum prevede legea, in data de 26.08, in Parcul Marghiloman. Eu eram cu fetita in varsta de doi ani tot in parc, aproape de catel. Intr-o clipa de neatentie, copilul s-a dus la caine, aceasta sarind fix pe fata copilei, trantind-o la pamant. A muşcat-o.  De-abia a putut sa-l ia de pe copil.

Nu va puteti imagina cum arata sufletelul mic.

Am fost la Spital..la urgente, aceştia ne-au trimis la Spitalul Garlaşi pentru a-i face vaccinul.. antirabicul..avand pe schema 3 vaccinuri. Al 3-lea nu eram obligati sa-l mai facem..dar.  Distinsa doamna” nu s-a sinchisit sa mai raspunda la telefon.. pentru a-i spune sa mearga cu cainele la veterinar pentru a ne da scris ca cainele ar fi sanatos.. Intre timp, am consultat şi cabinetul ORL şi pe cel al medicului estetician pentru a ma asigura ca fetita va fi bine.

Nu am depus plangere deoarece am crezut ca ne vom intelege amiabil..dar am vazut ca n.am cu cine.
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Sa depun plangere sau sa aiba Dumnezeu grija de ea?”
, a scris tatal copilului pe Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si