Fiecare femeie este pregătită de orice pentru frumusețe

În lumea modernă, unde moda se schimbă constant, un lucru rămâne neschimbat – oja, pe care o poți cumpăra din magazinul online nailsup.ro.

Author: Mircea Pop joi 10 decembrie 2020 , 15:26

Fiecare femeie este pregătită de orice pentru frumusețe
Fiecare femeie este pregătită de orice pentru frumusețe
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În lumea modernă, unde moda se schimbă constant, un lucru rămâne neschimbat – oja, pe care o poți cumpăra din magazinul online nailsup.ro. Acum așa-numitul gel polish a devenit popular, și își atrage admiratorii prin faptul că durează suficient de mult, în comparație cu

lacul obișnuit, și, de asemenea, arată foarte frumos. Există mulți maeștri care se ocupă cu precizie de manichiură cu gel UV. Utilizatorii gelului UV s-au îndrăgostit de strălucirea culorilor și de utilizarea relativ îndelungată. În cele mai multe cazuri, o manichiură făcută cu geluri UV durează până la trei săptămâni, sau chiar mai mult. Astăzi, apar din ce în ce mai mulți maeștri în arta unghiilor, iar acoperirea unghiilor cu gel devine destul de populară în rândul femeilor. Cu toate acestea, există unele dificultăți în alegerea unui bun maestru. Există „specialiști” care își fac treaba prost și acoperirea începe să se deterioreze în decurs de o săptămână.
De aici, apar probleme pe unghii destul de neplăcute și trebuie tratate. Gelul se aplică în conformitate cu principiul extensiei unghiilor și, în acest sens, pot apărea unele dificultăți.

Procesul de aplicare gel UV

În primul rând, se face o manichiură decupată. Manichiurista trebuie să facă o manichiură igienică și să îndepărteze cuticula. Apoi, trebuie să facă o manichiură combinată și apoi începe acoperirea. Ca orice produs, manichiura are avantajele și dezavantajele sale. Este necesar să vorbim despre fiecare separat, deoarece fiecare fată ar trebui să le cunoască înainte de a veni la un specialist.

Acoperirea cu gel este considerată o procedură foarte complexă care necesită mult timp și efort pentru manichiuristă. În ciuda acestui fapt, există o serie de avantaje care, fără îndoială, vorbesc în favoarea utilizării stratului de acoperire. Cu o utilizare adecvată și respectând toate instrucțiunile manichiuristei, poți purta manichiura timp de aproximativ trei săptămâni. Dacă întâlnești un maestru suficient de bun, atunci acoperirea durează mai mult de o lună. Este necesar să se limiteze utilizarea agenților de curățare și a detergenților. Cu toate acestea, acest lucru nu este posibil pentru femei, așa că toate lucrările de uz casnic trebuie făcute cu mănuși. Este imperativ să nu iei contact cu apa și detergenții în primele trei ore, astfel încât lacul să fie complet uscat.

Citeste si: Noi restricții în mall-uri și magazine de Sărbători. Ce pregătește prefectura Capitalei

Gel UV- Avantaje

Un avantaj semnificativ îl reprezintă gama largă de culori și opțiuni de design. Sub influența diferiților factori externi, lacul nu își pierde strălucirea, iar culoarea acoperirii nu se estompează. Manichiura durează mult și nu este nevoie să schimbi designul la fiecare câteva zile. Cu alegerea corectă a unui maestru, nu vei observa detașări, iar lacul va dura mai mult. Sub lac, unghiile cresc mai repede și mai tari. Cu utilizarea pe termen lung a lacului, poți corecta unele deteriorări ale unghiilor și le poți oferi un aspect mai bun după îndepărtare.

Una dintre condițiile principale pentru utilizarea corectă a gelului UV este alegerea unei manichiuriste cu experiență care poate face o manichiură profesională. În caz contrar, dacă alegi o manichiuristă fără atestat, necunoscută sau una care tocmai învață, fii pregătită pentru calitatea slabă a manichiurii care se și poate desprinde într-o săptămână.

Citeste si: 7 ritualuri de îngrijire ale pielii după 50 de ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si