Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă să plouă şi a împărtăşit cu amicii starea sufletească în care se află, fiind afectată emotional de incendiile care pârjolesc Australia. Marele actor care s-a stins pe 20 iulie 2016, la 97 de ani,  a avut patru copii din trei căsnicii diferite, pe Anamaria, Lamia, Alexandru şi Raluca. Anamaria este stabilită de aproximativ 30 de ani la Melbourne, în Australia, unde este scriitoare.

( vezi câţi bani donează Simona Halep pentru victimele incendiilor din Australia)

Citeste si: MESAJ EMOȚIONANT! Celia este în lacrimi după incendiile uriașe care au cuprins Australia! Cântăreața locuiește de ani buni acolo

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ieri, ea a postat o fotografie cu nişte picături de ploaie. “Melbourne, astăzi 13 grade, după câteva ore de ploaie. Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate de incendii”, a scris Anamaria. “Este o poză din grădina mea, încă plouă”, a mai scris Anamaria. “Deși am foste apropiate cunoștințe în Australia cărora n-am ce bine să le doresc, sînt îngrozit de ce se petrece.

Și domnii cu buzunare pline și creiere goale tot neagă catastrofa ecologică ce ne paște. Aveți grijă de voi”, i-a scris Anamariei un amic. „Orice gospodină cu patru clase ar fi condus mai înțelept țara asta”, a răspuns fiica lui Beligan.

Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă să plouă. Au fost evacuate 100.000 de persoane

De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars. Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă.   Jumătate de miliard de animale au murit în incendiile care distrug Australia începând din luna septembrie până în prezent, a anunțat presa australiană.

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini. Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si