Fiica fostului deputat Nicolae Mischie, mesaj emotionant: "Iti multumesc ca te-ai zbatut pana in panzele albe sa lasi atat de multe lucruri in tara"
Actual

Fiica fostului deputat Nicolae Mischie, mesaj emotionant: "Iti multumesc ca te-ai zbatut pana in panzele albe sa lasi atat de multe lucruri in tara"

M. P.
16 apr 2018

Fiica fostului deputat Nicolae Mischie a transmis un mesaj emotionant dupa moartea tatalui sau.

Fostul deputat Nicolae Mischie a murit, duminica, la Spitalul Elias. Anuntul trist a fost facut de fiica sa, Ioana Mischie. Astazi, ea a postat un mesa emotionant plin de multumiri la adresa tatalui ei.

Citeste si: A intrat in salonul Ionelei Prodan si a vazut-o ASA! "Sincer, m-a impresionat!" - Detalii despre cum se mai simte indragita cantareata de muzica populara

„Tati, tu traiesti prin fiecare dintre noi. Traiesti prin fiecare initiativa pe care ai adus-o la viata. Traiesti prin contributia ta la constiinta umana colectiva. Traiesti prin tine insuti, om infinit”, a scris pentru inceput tânara de 29 de ani.

„Iti multumesc ca te-ai zbatut pâna in pânzele albe sa lasi atât de multe lucruri constructive in comunitatea si in tara in care te-ai nascut si ca ai reusit din plin. Esti eroul meu absolut, chiar daca multi au incercat si incearca inca din rasputeri sa iti anuleze fiecare merit.

Citeste si: Doliu in politica romaneasca! A murit fostul deputat Nicolae Mischie

Iti multumesc ca ai incercat sa ne imbarbatezi pe toti, chiar si atunci când ai fost condamnat, desi traiai cel mai crunt cosmar din univers. iti multumesc ca dupa tot acest periplu care ti-a afectat sanatatea, imaginea si cam tot, ai continuat sa crezi ca dreptatea trebuie sa existe.

Iti multumesc ca in ultimii ai, in urma tuturor chinurilor la care ai fost supus pe nedrept, care te-au imbolnavit, ai gasit puterea sa lupti impotriva unor boli crunte, care pe altii i-ar fi rapus instant – accident cerebral, cancer, glioblastom, multe infectii aferente unei craniotomii.

Citeste si: Actorul Ronald Lee Ermey a murit!

Iti multumesc ca i-ai iubit si ca i-ai iertat chiar si pe cei care te-au tradat, mintit, condamnat. iti multumesc ca ai fost si esti pentru mine cel mai puternic, curajos si corect om pe care il cunosc.

Iti multumesc ca nu ai incetat sa crezi in tara asta care te-a tratat cu foarte putin din respectul pe care il meritai. iti multumesc ca ai fost si ai ramas un idealist convins. Esti cel mai minunat om din lumea mea.”, i-a transmis Ioana Mischie tatalui ei.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook