Fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino! Kira a fost copleşită: “A intrat în clasă şi, parcă o dată cu el, am simţit că a mai intrat cineva…”

La un curs de actorie de la Los Angeles, fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino.

Matei Vaihan, sâmbătă 01 decembrie 2018 , 19:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În SUA, fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino. Kira Hagi a terminat anul trecut şcoala de actorie din Los Angeles, o filială a New York Film Academy, dar a revenit în ţară. „A venit în România fiindcă are un proiect cu o casă mare de producţie de film şi pentru că va face o piesă de teatru”, a dezvăluit blogul cristinastanciulescu.ro.

Fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino: "Deodată am tăcut toţi mâlc"

Kira a acordat un interviu bloggeritei, care i-a spus că marii artişti sunt ca nişte creuzete care conţin, pe lângă personalitatea lor, şi ceva divin. “Ştiu, aşa cred şi eu. Mai cu seamă după o întâmplare… Eram în clasă cu foarte mulţi colegi, la Los Angeles şi, deodată am tăcut toţi mâlc, chiar înainte să ne dăm seama ce se întâmplase”, a declarat Kira Hagi.

Fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino: "Am încremenit cu toţii"

Anul  trecut, fiica lui Gică Hagi a fost eleva legendarului Al Pacino. „Un bărbat mic de statură a intrat în clasă şi, parcă o dată cu el, am simţit că a mai intrat cineva… Toată clasa a amuţit chiar înainte să ne dăm seama cine este. Era Al Pacino. Avea o energie şi un fel de a capta tot ce era în jur, încât am încremenit cu toţii…”, a mărurisit Kira despre întâlnirea cu unul din cei mai mari actori ai tuturor timpurilor.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si