Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei! Maria este îndrăgostită, iar amicii spun că se pregăteşte să se mărite!

Prietenii se bucură că fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei.

Matei Vaihan, miercuri 19 decembrie 2018 , 17:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei. Celebrul psiholog, decedat pe 20 mai 2018, la doar 54 de ani, în urma unui accident vascular, avea două fete, pe Maria şi Ioana. Fata cea mare, Maria, a scris atunci un mesaj emoţionat.

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei:  “Tati, te simt atât de departe!"

“Tati, te simt atât de departe! Simt cum pleci, în fiecare clipă, şi nu te pot opri. Şi totuşi, ai rămas atât de prezent. Ce s-a întâmplat? Mă tot întreb, stupid. Ştiu că nu poţi să-mi spui”, au fost câteva din cuvintele Mariei. Între timp, ea şi-a regăsit liniştea alături de Ionuţ, un băiat de care este îndrăgostită peste cap.

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei:  “Să facem o mica horă la nuntă"

În sfârşit, fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei.  Şi Ionuţ o adoră pe Maria.  “Uneori, cineva apare în viaţa ta şi, pe neaşteptate, îţi ia inima prin surprindere şi îţi schimbă viaţa pentru totdeauna”, a scris acesta.  “Să facem o mica horă la nuntă, zic”, le-a transmis un amici celor doi îndrăgostiţi. 

“Facem hora mare, câmpenească”, a răspuns iubitul Mariei Dumitraşcu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si