Fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro de la fratele ei, în timp ce acesta şi-a transferat 2 milioane de euro în conturi! Vezi cum a încasat Dragnea Jr dividendele din afacerile familiei!

În toamna trecută, fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro la fratele ei. Valentin Dragnea controlează afacerile familiei.

Webeditor: Petru Luca Author: Matei Vaihan sâmbătă 17 noiembrie 2018 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actele demonstrează că fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro la fratele ei. Liderul PSD are doi copii, pe Valentin Ştefan şi Alexandra Maria, pe numele primului fiind mai multe firme, printre care şi Zooveg 2010 SRL, devenită recent Nutrelo Group SA. Ziariştii de la Rise Project au scris despre  “o firmă (Zooveg 2010) în care fiul de 29 de ani al preşedintelui PSD deţine 70% din acţiuni.

Îi are aici ca asociaţi minoritari pe Ilie Dragne şi Gabriel Putineanu, doi apropiaţi ai familiei”.

Fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro de la fratele ei: "C um se închide cercul banilor publici în familia şefului PSD"

„Un extras personal de cont bancar al lui Dragnea Junior arată cum se închide cercul banilor publici în familia şefului PSD. Documentul a fost emis de sucursala CEC Bank din Corabia şi acoperă ultimul trimestru al anului trecut (6 septembrie  – 15 decembrie 2017). E contul în care fiul lui Liviu Dragnea încasează profitul direct. Se scurg aici dividendele de la firma (Zooveg 2010) prin intermediul căreia Juniorul a preluat vila PCR de la Tel Drum. De exemplu, 647.312 lei a încasat în perioada septembrie – decembrie, în patru tranşe. Cu 371.000 de lei, peste jumătate din bani, şi-a capitalizat celebra fermă de porci (Ferma Salcia).

Restul s-a împărţit în familie”, a relatat Rise Project.

Fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro la fratele ei: "A  venit şi adevăratul cadou sub forma unui act de donaţie"

Acum aproape un an, fiica lui Liviu Dragnea a primit 10.000 de euro la fratele ei. Alexandra a devenit subiect de presă datorită relaţiei cu cântăreţul Alex Maţaev.  „Pe 22 noiembrie, Dragnea Junior i-a trimis 4.600 de lei surorii sale, Alexandra Maria, cu titlul de cadou. Iar cinci zile mai târziu, pe 27 noiembrie, a venit şi adevăratul cadou sub forma unui act de donaţie: 47.000 lei de la frate, la soră. Adică din dividendele Zooveg 2010. Monitorul Oficial confirmă tranzacţiile bancare: din iulie 2017 până în ianuarie 2018, Dragnea junior a încasat de la Zooveg dividende ce însumează 2.637.629 de lei (peste 500.000 de euro) – pe anii 2015 şi 2016. Cea mai recentă tranşă, de peste 2 milioane de lei, a fost încasată în luna ianuarie. Juniorul a transferat şi profitul Gransiloz, pentru aceeaşi perioadă, în conturile Zooveg imediat după Crăciun, pe 27 decembrie 2017. În total, 6.892.289 de lei (1,5 milioane de euro)”, a relatat Rise Project.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu... Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu Argint? Artista a făcut publice primele imagini
spotmedia.ro
Când PSD nu se poate abține. Rânjetul lui Dragnea în noua coaliție Când PSD nu se poate abține. Rânjetul lui Dragnea în noua coaliție
spotmedia.ro
Acesta este peștele cu 555 de dinți. Pierde zilnic câte 20! Acesta este peștele cu 555 de dinți. Pierde zilnic câte 20!
b1.ro
Adela Popescu, dată dispărută. Vedeta a lipsit de la „Vorbește lumea” Adela Popescu, dată dispărută. Vedeta a lipsit de la „Vorbește lumea”
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și... Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent
doctorulzilei.ro
Președintele Biden: Vaccinarea întregii lumi, necesară pentru combaterea pandemiei Președintele Biden: Vaccinarea întregii lumi, necesară pentru combaterea pandemiei
romaniatv.net
Kamara, dezvăluiri fără perdea despre amanta lui Reghe: „Niciodată mai mult de o noapte” Kamara, dezvăluiri fără perdea despre amanta lui Reghe: „Niciodată mai mult de o noapte”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si