Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol cu Dan Puric, pe al carui afis se afla fotografia tatalui sau: “Susaneaua ilegala si imorala, facuta pe spinarea Tatii, nu mai are loc!”

Recent, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol sustinut de Dan Puric, deoarece organizatorii au pus pe afis si fotografia actorului decedat in 2016.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan vineri 20 aprilie 2018 , 08:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zilele trecute, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol ce urma sa fie organizat la Timisoara, o conferinta tinuta de actorul Dan Puric. Pe afisul evenimentului, organizatorii au pus, pe langa poza lui Puric, si una a lui Radu Beligan, actorul decedat in 2016. “Ce cauta numele si fotografia tatalui meu pe acest afis, fara acordul mostenitorilor? Rog raspuns urgent”, a reactionat Anamaria, fiica lui Radu Beligan, care locuieste in Australia.

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol:" Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”

“Inca un exemplu de legalitate “a la Romanika”! Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”, a mai spus Anamaria. Ea a mai reactionat si in februarie, atunci cand a aflat ca rudele sale vor sa instraineze, la o licitatie, mai multe bunuri lasate mostenire de Radu Beligan, spunand ca nu exista acordul tuturor mostenitorilor.

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol:" Traiasca domnia legii!"

Pana la urma, interventia a avut efect si fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol. “Şuşaneaua timişoreană ilegală şi imorală, făcută pe spinarea Tatii, nu mai are loc. Trăiască domnia legii! Mulţumesc încă odată prietenilor care m-au avertizat la timp. Sper să fie un exemplu pentru toţi cei care-şi imaginează că numele lui Radu Beligan poate fi folosit oriunde şi oricum”, a comentat Anamaria Beligan.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si