Fiica lui Radu Beligan isi acuza sora ca a pus mana pe locul de veci al celebrului actor! Ce spune Anamaria Beligan despre operatiunea Lamiei de insusire a mormantului de la Cimitirul Bellu!

Anamaria, fiica lui Radu Beligan care a contestat licitatia unde s-au vandut buniri ale marelui actor, o acuza pe sora sa, Lamia, ca a devenit proprietara locului de veci.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca joi 08 martie 2018 , 20:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In ultimele zile, fiica lui Radu Beligan, Anamaria, care este stabilita in Australia, si-a exprimat indignarea ca surorile si fratele ei, Lamia, Raluca si Alexandru, au fost de acord cu organizarea unei licitatii unde s-au pus in vanzare mai multe bunuri ale celebrului actor, decedat pe 20 iulie 2016, la 97 de ani.

Fiica lui Radu Beligan a salvat mai multe bunuri ale actorului

Anamaria a acuzat-o pe Lamia, care e actrita la Teatrul National, ca a intrat in posesia locului de veci de la Cimitirul Bellu. „Ce BINE că am fost în septembrie-octombrie şi am reuşit (....numai eu ştiu cu ce stres!!!!!) să salvez multe lucruri sacre de la această blasfemie! Mă înfior ce s-ar fi întîmplat fără acea fericită operaţiune de salvare. „Fraţii” ar fi transformat totul în biştari, cît mai repede. Cîte reproşuri mi-au făcut că am donat prea mult! Păi cum, să profite numai posteritatea? Fără să le iasă şi lor ceva?! De operaţiunea Lamiei de însuşire a mormîntului...nici nu mai pomenesc. Acolo să vezi oroare”, a scris Anamaria Beligan.

Vezi cum arata mormantul lui Radu Beligan in pagina a doua


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si