Fiica lui Radu Beligan isi acuza sora ca a pus mana pe locul de veci al celebrului actor! Ce spune Anamaria Beligan despre operatiunea Lamiei de insusire a mormantului de la Cimitirul Bellu!

Anamaria, fiica lui Radu Beligan care a contestat licitatia unde s-au vandut buniri ale marelui actor, o acuza pe sora sa, Lamia, ca a devenit proprietara locului de veci.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca joi 08 martie 2018 , 20:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca Anamaria, fiica lui Radu Beligan, stabilita in Australia, ajunge rar la cimitir, surorile sale viziteaza des mormantul.  “Saptamanal, la mormantul lui Radu Beligan vine cineva din familie ca sa curete locul de veci, sa puna flori, sa aprinda lumanari. In iulie, au venit fetele si alte persoane, ca s-a implinit un an de la inmormantare, pe 20 iulie. Au impartit pachete bogate angajatilor din cimitir si celor care erau pe aproape. Fetele lui, sa stiti, ca impart mereu pachete, nu doar cand fac pomeni. La ultima vizita, acestea s-au interesat de marmura, de cat costa pentru mormant… ca vor sa i-l faca frumos, mare, si cu poza lui”, au dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, paznicii din Cimitirul Bellu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si