Un actor celebru intervine in scandalul dintre fiicele lui Radu Beligan! Anamaria Beligan i-a scris ministrului Culturii, George Ivascu, revoltata ca surorile ei vand bunurile maestrului!

In scandalul legat de licitatia in care se vand obiecte ce au apartinut lui Radu Beligan a aparut si un actor celebru, George Ivascu, care este ministru al Culturii

Webeditor: Petru Luca Author: Matei Vaihan marți 06 martie 2018 , 13:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Licitatia la care se pun in vanzare mai multe obiecte ce au apartinut lui Radu Beligan are loc astazi, iar un actor celebru a fost invitat sa intervina. Anamaria Beligan, aflata in Australia, si-a anuntat amicii ca i-a scris acestuia, pentru a interveni, in calitate de ministru al Culturii, si sa anuleze licitatia organizata de Lamia, Raluca si Alexandru, fratii Anamariei.

“Cu fariseii nu te poţi înţelege. Şi unii şi alţii nu vor decît bani, bani, bani. Memoria LUI este o marfă pentru ei. Hai pa! Mă lăsaţi! Ultima speranţă: i-am scris Ministrului culturii. Om trăi şi om vedea”, a postat Anamaria Beligan.Cu toate acestea, ministrul Culturii, George Ivascu, un actor celebru, nu i-a dat nici un raspuns Anamariei Beligan. “Am trimis un memoriu ministrului culturii acum patru zile. Am aflat de la o persoană care îl cunoaşte că memoriul meu a fost citit. Pînă acum nici un răspuns”, a dezvaluit fiica lui Radu Beligan.


 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si