Suma uriasa stransa la licitatia cu obiectele personale ale lui Radu Beligan! Cine va primi banii obtinuti din vanzare

Licitatia cu obiectele ce i-au apartinut lui Radu Beligan a fost un succes, iar suma stransa a fost de peste 50.000 de euro.

Author: C.L. miercuri 07 martie 2018 , 15:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In cadrul licitatiei, desfasurate online, marti seara, au fost vandute cele mai multe dintre obiectele scoase la vanzare. Asta in conditiile in care fata cea mare a lui Radu Beligan, Anamaria, aflata in Australia, a constestat dreptul de a vinde o parte dintre acele obiecte.

Scandalul continua intre mostenitorii lui Radu Beligan, mai exact intre fata cea mare, Anamaria si Mona Radu, fosta asistenta si prietena a marelui actor, pe de o parte si

ceilalti trei copii ai lui Radu Beligan de cealalta parte.

Anamaria Beligan si tatal ei, Radu Beligan

Anamaria Beligan si Mona Radu, ambele aflate in strainatate, nu au vrut sa aiba loc aceasta licitatie. Pe de alta parte, casa de licitatii care a organizat vanzarea a precizat ca obiectele au fost aduse de Raluca Beligan, mezina actorului, care a si incheiat contractul.

“Initial am crezut ca este vorba de un singur mostenitor, R. Popescu (n.r. Raluca Beligan, fata cea mica a actorului) care a mers la Artmark, pretinzand ca ne reprezinta pe toti, cand de fapt nu avea acordul tuturor (…) Prin urmare, de indata ce am aflat, din mass media, vestea privind licitatia, am trimis catre Artmark o cerere de sistare a licitatiei, prin executor judecatoresc – datata 20 februarie…ca sa aflu (in scris) de la domniile lor ca licitatia s-a organizat de catre RP si ca Artmark a primit, in plus, acordul telefonic al celorlalti doi mostenitori aflati in Bucuresti. 

Mona Radu si Radu Beligan

Unul a fost de acord sa se ia totul din casa parintelui meu, celalalt si-a dat acordul pentru tot… exceptand doua icoane. (Oare cine sa fi fost credincioasa, va întreb? Nu cumva L. Beligan… a carei fervoare religioasa este bine documentata… dar care se jurase pe toate ecranele ca habar nu avusese de nimic?!) (…)
Situatia a devenit, asadar, mult mai complicata: doi mostenitori care se opun, contra trei care doresc licitatia. Plus Artmark, care imi baga in vedere ca au un contract cu RP care pe ei ii absolva complet de orice responsabilitate, si ma invita ss-mi rezolv problemele de familie “entre vous”. (…)

Raluca, fata cea mica a lui Radu Beligan

Singura persoana care mai putea opri licitatia, era RP – care a fost de negasit (a se vedea postarea mea publică din data de 2 martie). Odata depistata, RP s-a exprimat ca nu poate opri licitatia fiindca incasase deja un avans de 4000 euro, plus ca ar fi avut de platit daune catre Artmark care investisera in catalogare, restaurari, reclama”, este mesajul postat de Anamaria Beligan dupa licitatie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si