Într-o filmare care a adunat aproape un milion de vizualizări pe Youtube, se observă ce reacție incredibilă are o femeie în timpul unei rugăciuni a părintelui Ciprian Grădinaru. Filmarea este realizată acum doi ani, iar femeia care participă la slujbă și se află lângă părintele Ciprian are reacția unui om posedat, scoțând cuvinte fără sens în timp ce preotul spune rugăciunea.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Mai mult, părintele Ciprian Grădinaru este duhovnicul multor personalități din spațiul public, pe lângă diverși artiști fiind omul de încredere și al Laurei Codruței Koveși, așa cum a povestit chiar patronul FCSB.  “Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte. Ca şef DNA, normal că mai face greşeli. E o femeie credincioasă!”, a dezvăluit Becali.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si