Filozoful Mihai Şora, mesaj pentru români: Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa

Filosoful Mihai Şora îndeamnă românii să participe la vot, în 24 noiembrie, ”altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa”.

K.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 18:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Farmecul subtil al diferenţei: românii caută expresia «aria cercului», după cum britanicii, cu al lor Brexit, se întrebau: «What is the EU?». Nimic nu ar putea opri această arzătoare sete de cunoaştere. Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa”, a scris, miercuri seară, Mihai Şora pe Facebook.

Citeste si: Tragedie în Suceava. Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul de 24 de ani a fost rănit grav în urma unui accident

Citeste si: Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Mihai Şora este observator independent la alegerile prezidenţiale. Ca şi la primul tur de scrutin, el va fi în Secţia de votare 360 din Florenţa.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a dat medicaţii la matematică, a fost întrebată, marţi, cum se calculează aria cercului şi a spus: ”Raza la pătrat”.

Citeste si: Tânără însărcinată în 6 luni, ucisă de câini într-o pădure din Franța

Jurnalistul i-a atras atenţia că este PI înmulţit cu raza la pătrat.

”Credeţi-mă că ştiu. Sunt inginer, inginerii fac până în anul 3 matermatică. Am terminat cu media 9”, a răspuns Viorica Dăncilă.

Filozoful Mihai Şora, mesaj pentru români: Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa

Mihai Șora a votat chiar de ziua lui. Filosoful este observator într-o secție de votare din diaspora

Filosoful Mihai Șora a anunțat ca a votat, la Firenze, fiind primul pe lista de votare din secția la care s-a prezentat.

Mihai Șora îi îndrumă pe români să meargă la vot și să-i urmeze exemplul. Filosoful susține că votează pentru viitorul copiilor noștri și îi îndrumă pe români să aibă grijă unde vor pune ștampila de vot.

"Dragi prieteni,

am votat.
(Primul.🌳)
Și vă aștept cu drag și pe Dumneavoastră, florentini sau turiști aflați în trecere, să veniți la vot.
Gândiți-vă bine unde puneți ștampila!

Mihai Șora
8 noiembrie 2019

P.S. Sunt alături de o echipă simpatică și eficientă; avem și tablete; merge repede.
🦒", este mesajul publicat de Mihai Șora.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si