Firea: „Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Lăsaţi distracţia, campania electorală”

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere Ministerului Mediului să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa, transmiţându-i ministrului Costel Alexe să lase ”distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive” şi să vadă ce se întâmplă cu ochii săi, acuzându-i pe cei de la minister că nu-şi fac treaba.

I.C., sâmbătă 04 iulie 2020 , 18:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 ”Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Aud că vă relaxaţi în Deltă, la resort luxos!! Lăsaţi distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive. Vedeţi ce se întâmplă sub ochii voştri!! E treaba voastră şi nu v-o faceţi!! Domnul Ministru e pe la Iaşi, prin campanie, vrea să fie preşedinte de Consiliu judeţean! Îl doare în cot de Bucureşti! Aici vine doar să-şi ia salariu gras, secretară drăguţă, maşini, protocoale, interese!!”, scrie Firea pe Facebook.

Ea afirmă că a trimis sesizări oficiale şi către Ministerul Mediului, şi către Apele Române, să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa.

Citeste si: Ciolacu: Orban devine toxic pentru România

„Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit să răspundă! Nu-i pasă! Nu-l interesează! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu există!”, scrie primarul Capitalei.

  db2.jpg 

 Ea susţine că  ministrul Mediului nu lasă nici Primăria Generală să intervină, să cureţe, egumentând că nu Primăria e proprietar sau administrator, ci Guvernul, dar nici autorităţişe de mediu nu fac nimic. 

Citeste si: Ludovic Orban: „Rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile CCR”

„Indolenţă crasă! Dispreţ faţă de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, conchide Gabriela Firea.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si