Firea: „Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon”

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă că au fost carantinate localităţile din judeţul Ilfov, aflate în jurul municipiului Bucureşti, ca un manşon”. ”Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală?”, se întreabă fostul primar al Capitalei, afirmând că ”haosul de la guvernare întrece orice limită”.

Georgiana Balaban, duminică 22 noiembrie 2020 , 15:46

firea carantină ilfov
Firea vorbește despre decizia lui Orban de a carantina județul Ilfov.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Ferească Dumnezeu de prostul harnic - spune o vorba din popor. Se aplică azi perfect. Proasta guvernare şi gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casa Poporului! Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon. Practic, localităţile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureştenii care şi-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroşi că localnicii din vatra comunelor şi fostelor comune devenite oraşe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituţii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul judeţean Ilfov, Spitalul judeţean Ilfov sunt toate în Bucureşti”, a scris, duminică, pe Facebook, Gabriela Firea.

Aceasta afirmă că municipiul Bucureşti nu poate fi separat de localităţile limitrofe.

Gabriela Firea, revoltată după decizia autorităților de a carantina localitățile din jurul Bucureștiului

firea carantină ilfov
Orban - carantinare județ Ilfov.[Sursa foto: google]


”Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poţi opri oamenii să circule, să-şi rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască!
Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice şi împotriva oamenilor”, susţine Firea.

Citeste si: Stare de urgență în România după alegeri? Ludovic Orban, declarații oficiale

Citeste si: Guvernul Orban, noi decizii în contextul pandemiei de Covid-19. ULTIMA ORĂ

Mai multe localităţi din judeţul Ilfov au intrat în carantină în ultima perioadă, ultimele fiind Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popeşti Leordeni, Dobroieşti, Mogoşoaia.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si