Fiul lui Radu Vasile a ajuns om de afaceri, după cum s-a relatat în presa economică. “Pilotul Radu-Tudor Vasile, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile, alături de familia Marin, cu afaceri în domeniul tipografic și construcții, lucrează la fundația primului bloc dintr-un ansamblu rezidențial cu 710 apartamente lipit de Autogara Militari, proiect inițiat încă din timpul crizei din 2008”, a dezvăluit profit.ro.( vezi în ce afaceri a investit fiul lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: Carmen Dan a primit bani pentru haine și hrană înainte să demisioneze de la Ministerul de Interne! Vezi ce sumă a încasat fostul ministru!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită! „Mă simt din ce în ce mai rău...”

“În ultimele zile ale anului trecut, Primăria Sectorului 6 i-a autorizat pe soții Alexandru Radu Marin și Ana Maria Marin și pe Radu-Tudor Vasile să construiască un bloc cu apartamente cu două subsoluri și 11 etaje supraterane. Înainte de declanșarea stării de urgență, cei trei investitori au semnat un contract de asociere în participațiune cu Urban Home Development cu scopul construcției și vânzării proiectului.”

, a mai scris sursa citată.

Fiul lui Radu Vasile a ajuns om de afaceri. Tudor va ridica un complex rezidențial cu 5 blocuri

Firma este împărțită în mod egal între Ana Maria Marin și Sorin Neacșu și a mai dezvoltat până acum mici blocuri cu apartamente în sudul și estul Bucureștiului. Noul complex rezidențial, denumit Maniu 141, este construit pe un teren de 15.799

de metri pătrați deținut în cotă de 64% de soții Marin și în cotă de 36% de Radu-Tudor Vasile, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Ansamblul urmează să cuprindă 710 apartamente, împărțite în cinci blocuri, și spații comerciale de 5.300 de metri pătrați. Prima etapă a început cu un bloc cu 96 de apartamente și are ca termen de finalizare anul 2021. Costul de dezvoltare al acestui proiect este de circa 25 milioane de euro, potrivit unui calcul realizat de Profit.ro pe baza investițiilor realizate în zonă.

Fiul lui Radu Vasile a ajuns om de afaceri. Fostul premier a murit acum 7 ani

Radu-Tudor Vasile este asociat cu omul de afaceri Alexandru Radu Marin încă din 2001. Ei dețin împreună fabrica Flexo Graphic de etichete, ambalaje flexibile și pungi pentru industria alimentară din Filipeștii de Pădure. Timp de un deceniu, până în decembrie anul trecut, Radu-Tudor Vasile a fost căpitan de ATR 42/72 la TAROM.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”- radioimpuls.ro

Tudor este fiul lui Radu Vasile, premier al României între 1998 și 1999, propus de PNȚCD. Radu Vasile a fost senator în legislaturile 1992- 1996, 1996 - 2000 și 2000 - 2004. Din 1993 a fost vicepreședinte al Senatului României și vicepreședinte al Comisei Senatoriale de Buget-Finanțe (comisia pentru buget, finanțe, activitatea bancară și piața de capital). Radu Vasile a decedat pe 3 iulie 2013, la 70 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si