Adrian Mititelu jr. a fost interzis un an pe stadioane după un incident petrecut la meciul FC U Craiova- Rapid.

În minutul 73 a izbucnit un scandal între rapidişti şi persoane din delegaţia oaspete 

O persoană din delegația oaspete ar fi aruncat o sticlă către rapiştişti, în momentul în care se pregăteau să reia meciul după dictarea unei lovituri libere.

Cristian Săpunaru a intrat într-un conflict verbal cu persoanele din delegaţia craiovenilor, aflate la Tribuna I, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul. Partida a fost întreruptă mai mult de un minut în urma acestui incident, conform news.ro.

Citeste si: 95% dintre angajații FRF sunt vaccinați. Continuă campania de vaccinare în fotbalul românesc

Jandarmeria a anunțat că un oficial al craiovenilor a fost interzis un an pe stadioane

"Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid Bucureşti şi FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancţiune contravenţională şi s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de un an.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Sancţiunea contravenţională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârşesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapte antisociale, potrivit Legii nr.

4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive", a precizat Jandarmeria.

Se pare că persoana sancționată ar fi Adrian Mititelu Jr., dar nu este sigur dacă el a aruncat cu sticla.

Citeste si: A murit Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si