E clar că fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat. Valeriu Nicuţ, fratele mamei lui Gabriel Jr, a murit pe 6 decembrie 2018, la 63 de ani. “Au trecut 6 luni de când mi-am luat la revedere de la tine, unchiule! Au trecut 6 luni care încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune!”,   a postat  Oprea Jr.( vezi la ce minister vrea să se angajeze Oprea Jr)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriel Oprea sugerează că UNPR a fost furat la alegerile europarlamentare: “Cum e posibil ca un partid cu 100.000 de membri să obțină 52.638 de voturi în țară?”

Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat: "Îți multumesc că îmi apari în vise mereu" 

“Te iubesc nespus de mult unchiule! Îți multumesc că îmi apari în vise mereu.. îți mulţumesc pentru toate amintirile frumoase! Te iubesc şi vreau să îți spun că îmi este dor de tine... Dar știu mereu când mă pun să dorm că tu vei fi cu mine în vise, alături de vorbele tale frumoase şi dulci! Te iubesc enorm!”, a încheiat Gabriel Jr.

Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat. Valeriu Nicuţ a avut mai multe funcţii în Armată

Nu mai e un secret că fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat. Valeriu Nicuţ a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, locţiitor al şefului Statului Major General, reprezentant militar al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, la Mons, Belgia, şeful Secţiei Parteneriat din Divizia Cooperare şi Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internaţional, Cartierul General al NATO,

Bruxelles, Belgia. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si