E clar că Gabriel Oprea sugerează că UNPR a fost furat. La alegerile europarlamentare de duminică, UNPR a obţinut doar 54.000 de voturi, adică 0,6% din opţiunile exprimate. Liderul partidului, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, a postat un mesaj legat de acest deznodământ: “Au trecut și alegerile europarlamentare pentru care am spus de la început că ne-am stabilit ca țintă un rezultat onorabil. Sigur că ne întrebăm: cum e posibil ca un partid cu 100.000

de membri să obțină 52.638 de voturi în țară? UNPR nu a primit dreptul să aibă reprezentanți în secții, deși a avut doi europarlamentari și are un membru în Parlamentul European."

Citeste si: Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi! Din salariu şi pensie, ministrul care a înfuriat Diaspora a câştigat aproape 7.000 de euro pe lună!

Gabriel Oprea sugerează că UNPR a fost furat: "Mergem înainte, ne mobilizăm pentru alegerile de anul viitor!"

„Știm ce se întâmplă noaptea în secțiile de votare când nu ai oameni care să reprezinte partidul acolo. Mergem înainte, ne mobilizăm pentru alegerile de anul viitor! Vom obține, cu siguranță, peste 7% la locale și peste 10% la alegerile parlamentare. Partidul, care în 2015 atinsese 12 procente, este în proces de reorganizare, după ce a fost pus la pământ cu dosare politice construite liderului său și apoi tranzacționat, pentru o funcție de parlamentar, de către cel care a ocupat, la

un moment dat, în trecere, poziția de șef de partid”, a continuat Gabriel Oprea.( vezi la ce minister vrea să se angajeze fiul lui Gabriel Oprea)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Gabriel Oprea sugerează că UNPR a fost furat: "Vom reveni, vom reface numărul de membri"

Nu mai e un secret că Gabriel Oprea sugerează că UNPR a fost furat. "În timpul care ne-a rămas la dispoziție, vom reveni, vom reface numărul de membri, vom avea alesi locali și vom intra în Parlamentul României. O vom face cu muncă, pentru că, spre deosebire de alte partide, nu suntem sprijiniți de diverse entintăți, nu avem bani. Avem, în schimb, determinare, putere și dorință de muncă, avem capacitate de organizare și ne vom implica mai mult, cu toții, în perioada care urmează. Vom munci și vom reuși.”, a mai scris Oprea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si