Fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov! Gabriel Jr l-a invitat pe acordeonist să ia loc la masa lui!

O fotografie recentă arată că fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan marți 06 noiembrie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mare amator de petreceri, fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. Gabriel Jr îşi petrece week-end-urile la vila din Predeal a familiei, dar vizitează frecvent şi Poiana Braşov, acolo unde sunt mai multe posibilităţi de distracţie.

Fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. I-a chemat pentru dedicaţii

Recent, el a fost la un resturant din staţiune, împreună cu doi amici. La un moment dat, aceştia au chemat trupa de lăutari care cânta în local să vină la masa lor, pentru nişte dedicaţii. Un acordeonist s-a aşezat chiar la masă, invitat de Oprea Jr şi amicii acestuia.

Citeste si: Când începe școala în septembrie 2023? Data la care elevii se întorc la școală după vacanța de vară- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. Seniorul este judecat pentru ucidere din culpă

E clar că fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. El este fiul fostului ministru de Interne, care este judecat pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, decedat în octombrie 2015, când se afla pe motocicletă în coloana oficială a lui Oprea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si