Mare amator de petreceri, fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. Gabriel Jr îşi petrece week-end-urile la vila din Predeal a familiei, dar vizitează frecvent şi Poiana Braşov, acolo unde sunt mai multe posibilităţi de distracţie.

Fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. I-a chemat pentru dedicaţii

Recent, el a fost la un resturant din staţiune, împreună cu doi amici. La un moment dat, aceştia au chemat trupa de lăutari care cânta în local să vină la masa lor, pentru nişte dedicaţii. Un acordeonist s-a aşezat chiar la masă, invitat de Oprea Jr şi amicii acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. Seniorul este judecat pentru ucidere din culpă

E clar că fiul lui Gabriel Oprea se distrează cu lăutarii în Poiana Braşov. El este fiul fostului ministru de Interne, care este judecat pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, decedat în octombrie 2015, când se afla pe motocicletă în coloana oficială a lui Oprea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si