Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România! Valentin Dragnea are o companie ce exploatează 1.200 de hectare în Teleorman!

Nu mai e un secret că fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România.

Matei Vaihan, marți 04 iunie 2019 , 08:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Fiul lui Liviu Dragnea este în top 15 proprietari de terenuri din România”, a dezvăluit economica.net. “Opt dintre companiile care exploatau anul trecut cele mai mari suprafeţe de teren arabil pentru care s-au solicitat subvenţii aparţin unor investitori străini. Compania daneză Ingleby a devenit al treilea cel mai mare jucător din piaţă după suprafaţa cultivată, luând locul firmei Comcereal Vaslui, înfiinţată de omul de afaceri Adrian Porumboiu, dar aflată în insolvenţă. Surpriza din rândul românilor vine însă din partea lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, Liviu Dragnea”, a relatat site-ul cu profil economic. 

Citeste si: Mesaj despre Dragnea semnat de Cheloo de la Paraziții, devenit viral! ”Va ieși cu câteva milioane mai bogat”

Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România. Valentin deţine 80% din acţiuni

“Un nume mai nou a apărut pe piaţa agricolă din România, anul trecut. Este Nutrelo Group SA, deţinută, potrivit Termene.ro , de către fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, Dragnea Valentin Ştefan (80% din acţiuni) şi Gabriel Putineanu. Firma exploatează aproximativ 1.200 de hectare în judeţul Teleorman, conform hotnews.ro. Dragnea jr. este însă mult în urma altor proprietari, cei mai mari fiind străini”, a mai scris economica.net. (citeşte povestea maşinilor care l-au dus pe Dragnea la închisoare)

Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România. Tatăl său a fost condamnat la închisoare cu executare

S-a aflat că fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România. “Primele două companii în funcţie de suprafeţele pentru care au depus cereri unice de plată în contul lui 2018 rămân Agricost SRL, firma fondului de investiţii din Arabia Saudită Al Dahra Holding care exploatează 57.000 de hectare din Insula Mare a Brăilei şi Intercereal SA, firma din grupul Interagro a omului de afaceri român Ioan Niculae”, a mai notat economica.net. Liviu Dragnea a fost condamnat recent la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în Doarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si