Fiul lui Ludovic Orban a fost scandalagiu în școala primară! Acum este student la Matematică

Despre fiul premierului Ludovic Orban se știu foarte puține lucruri. Deși e în politică din 1992 și a ocupat mai multe funcții importante, familia lui Ludovic Orban nu a avut parte de mari scandaluri în presă.

C.L., joi 23 ianuarie 2020 , 08:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Despre fiul lui Ludovic Orban, Tudor, care acum are 21 de ani, s-a scris puțin în toată această perioadă. Singurul scandal despre care se știe a fost în școala primară. Pe vremea aceea, Ludovic Orban era prim-vicepreședinte al PNL, iar un coleg de școală cu Tudor a anunțat presa despre băiatul politicianului.

”Aș vrea să-l spun pe fiul lui Ludovic Orban, care fumează și vandalizează clădiri, pe care pictează grafitti. E în clasa a VII-a", suna mai mult a pâră anunțul făcut de elevul Școlii 195, unde învăța atunci Tudor Orban.

A fost singurul moment ”scandalos” pentru fiul lui Ludovic Orban. De atunci, tatăl său nici nu a mai vorbit despre el. Până în 2017, când într-un interviu acordat Cristinei Țopescu a povestit despre cât de mândru este de fiul său.

Citeste si: Mărirea alocațiilor, amânată: ”Nu există aceste sume în buget acum”

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, pentru prima dată în public, alături de nevastă! FOTO

”Merge pe 18 ani (n.red, Tudor Orban). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, declara Ludovic Orban în 2017, în emisiunea Cristinei Ţopescu.

Tudor Orban, fiul premierului, este student la Facultatea de Matematică

Între timp însă Tudor Orban, care atunci era elev la Liceul ”Gheorghe Șincai” a devenit student în anul II la Universitatea București, Facultatea de Matematică și Informatică din București. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si