Speranta Cliseru, Prefectul Capitalei si omul care a dat ordinul de atac al Jandarmeriei asupra demonstrantilor din Piata Victoriei este casatorita cu Iulian Cliseru (numit anul acesta sef al autoritatii care se ocupa cu gazele in Marea Neagra). Cei doi au impreuna un fiu.

Baiatul prefectului este absolvent de ASE si e mare amator de jocuri video. Tanarul este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal virtual din Romania, a participat la mai multe competitii internationale de unde s-a intors cu premii si are un vlog pe Youtube cu aproape 75.000

de abonati. Tanarul posteaza zilnic filmulete pe contul sau, iar acest lucru s-a intamplat inclusiv in ziua in care manifestantii au fost batuti din ordinul Prefectului Bucurestiului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cliseru Jr apare recent si intr-un video in care se deplaseaza catre National Arena, la meciul Steaua – Dinamo intr-o limuzina de lux a unui prieten. Ineteresant este ca pe bancheta din spate, sub luneta, se afla o cascheta militara cu insemnele Serviciului Roman de Informatii – steaua in 8 colturi. 

Fiul prefectului Speranta Cliseru este mare fan al echipei Steaua dar si a celor de la FC Voluntari.

Numele lui apare in mod eronat pe pagina de Wikipedia a clubului in postura de presedinte al clubului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si