Fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta de masini! Acesta a fost numit de tatal sau consul general la Strasbourg!

Din declaratia de avere a lui Sorin Parvulescu reiese ca fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta de autoturisme.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan duminică 23 septembrie 2018 , 10:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actele demonstreaza ca fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta de automobile. Numele lui Sorin Parvulescu a aparut in prim-plan zilele trecute, atunci cand in presa s-a dezvaluit ca ministrul de Externe si-a numit fiul vitreg in functia de consul general la Strasbourg. Parchetul General a descihs un dosar penal in rem pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese în cazul ministrului de Externe Teodor Meleşcanu, în urma unei plângeri

penale depuse împotriva acestuia de către Bazil Popovici, fost ambasador al României în Maroc şi Portugalia, care a reclamat că nu a fost numit în postul de consul la Strasbourg, deşi a câştigat un concurs în decembrie 2016, scrie G4Media.

Fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta:   "A  comis un a buz in ser viciu"

„Meleşcanu   a comis un a buz în ser viciu pentru a-şi pr omova un membru al familiei.  Fapt fără precedent în istoria postrevoluţionară a României, domnul ministru Meleşcanu îşi numeşte fiul vitreg, prin urmare rudă de gradul I, consul general printr-o Hotărâre de Guvern (HG nr.

454 din 28 iunie 2018) contrasemnată fără jenă în nume propriu, id est cu propria semnatură, în dispreţul legii 161 din 19 aprilie 2003, care la articolul 72 alineatul I specifică: „Persoana care ocupă funcţia de membru al Guvernului (…) este obligată să nu emită un act administrativ sau să nu încheie un act juridic ori să nu ia sau să nu participe la luarea unei decizii în exercitarea funcţiei publice de autoritate, care produce un folos material pentru sine, pentru soţul sau pentru rudele sale de gradul I“, a aratat Popovici in plangerea penala.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta. Sorin Parvulescu detine 4 autoturisme si un ATV

Potrivit documentelor oficiale, fiul vitreg al lui Teodor Melescanu are o colectie impresionanta de masini. Sorin-Adrian Parvulescu, fiul soţiei ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, a fost numit consul general al României la Strasbourg prin hotărâre de guvern publicată în Monitorul Oficial pe 28 iunie. Hotărârea a fost semnată de premierul Viorica Dăncilă şi contrasemnată de ministrul de Externe Teodor Meleşcanu. Anul trecut, Parvulescu era consilier la Senatul Romaniei, detasat de la Ministerul de Externe. Din declaratie de avere depusa in 2017, reiese ca acesta detine un teren de 3.500 de metri patrati, patru masini (BMW, Audi A8, Honda si Range Rover), precum si un ATV. Parvulescu avea un venit anual de 40.410 euro, incasat de la Ministerul de Externe.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si