Florentina Prisăcaru a murit. Avea 25 ani și un cancer galopant. Mărturia ei video despre lupta cu boala, impresionantă

Florentina Prisăcaru este o învingătoare. Astăzi nu mai este, dar nicio clipă nu s-a lăsat doborâtă. Îi ajuta și pe alții care sufereau de cancer. De astăzi, nu o va mai putea face. Florentina s-a stins. Crunt și mult prea devreme.

R.B., vineri 18 octombrie 2019 , 16:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florentina Prisăcaru era o fată curajoasă. A povestit, într-un video pe Youtube, cum a descoperit că are cancer. Părea neînfricată într-o luptă în care a intrat fără să fie pregătită.

Florentina Prisăcaru, recent absolventă a Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, fusese diagnosticată cu o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi. Pentru a putea supraviețui, Florentina avea nevoie de ajutorul nostru.

Citeste si: Mamă a șase copii diagnosticată cu cancer. „Mami are cancer!” - replicile dureroase ale copiilor

După îndelungi căutări și vizite la medici din Franța și Austria, Florentina descoperise un tratament experimental în Statele Unite, California. Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra avea nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

”Considerând papucii în care merg acum, printre multe prostii și baliverne, zic că aș avea și lucruri importante de spus. Chestiuni ce pot fi de ajutor pacienților oncologici care, neaparat, vreau sa înțeleagă că a avea cancer nu înseamnă întotdeauna să mori.

Și doi, zona în care locuiesc este prea ofertantă pentru a fi așa, pur și simplu ignorată. Trecută cu vederea.

Citeste si: Doliu în muzica populară. Un cunoscut interpret a murit

Cine sunt eu ?

Florentina, 25 de ani. Până acum am făcut oleac' de școală, m-am bucurat de viață și am trecut și prin tot soiul de crize existențiale caracterizate de anxietate, atacuri de panică și depresie. Copii nu am și nici căsătorită nu-s.

Altfel, dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să citesc și să scriu. Și să învăț să cânt la pian aș fi apreciat. Nu am avut bani pentru treaba asta. Ce pot să zic mai mult? Va urma!

În rest, am crescut într-un sat numit Udești și astăzi apreciez locul de zici că-i raiul pe peticul ăl' de pământ!

Citeste si: Doliu în lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprâncene s-a stins la doar 46 de ani

Cam asta ar fi, deocamdată! Hope you'll gonna find my content usefull”, spunea, pe blogul său, Florentina Prisăcaru.

Ai luptat până în ultima clipă cu zâmbetul pe buze. Drum liniștit, Floricico” - a scris Bianca Ștefan pe Facebook.

Sursa: dcnews.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si