Cei doi micuti au fost luati, in 2014, de statul englez din cauza certurilor dintre parinti. In urma cu un an, instanta din Marea Britanie a decis ca micutii sa fie dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali, iar singura instanta care putea sa intoarca decizia in favoarea lui Florin Barbu era cea de la CEDO. Numai ca, in aceasta primavara, CEDO a refuzat punerea pe rol a sesizarii facute de roman. 

Florin Barbu a protestat si anul trecut

Florin Barbu a facut numeroase apeluri la autoritatile romane pentru a-si proteja cetatenii si a cere mutarea procesului in tara, in conditiile in care atat parintii, cat si cei doi copii, de 9 si 6 ani acum, sunt cetateni romani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa ce anul trecut a protestat in fata Parlamentului European si a fost amenintat ca va fi arestat, acum Florin Barbu incearca sa fie bagat in seama, aici, in Romania.
Pe 18 iunie, dupa ce a trimis o noua scrisoare autoritatilor si o alta reprezentantilor Ambasadei Britanice, romanul a intrat in greva foamei.
“Pana azi (n.r, miercuri, 21 iunie) toata lumea a fost ocupata cu ce se intampla in Parlament, rog ca cineva sa isi faca timp si pentru copiii mei.

Fiecare zi e foarte importanta. Am depus un memoriu la Ambasada Marii Britanii din Bucuresti, pe aceasta cale il rog pe domnul Ambasador si pe toti cei din conducere sa faca tot ce este necesar pentru repatrierea copiilor mei, Andy si Diana Barbu”, este mesajul lui Florin Barbu, care potesteaza in fata Ambasadei Marii Britanii din Bucuresti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si