Florin Cîţu anunţă o analiză a Legii salarizării în sectorul public

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că se va fac e o analiză a Legii salarizării din sectorul public, iar până la finalizarea acesteia salariile rămân la nivelul din decembrie 2020. ”Au apărut tot felul de anomalii şi excepţii”, a afirmat premierul, adăugând că nu este adeptul tăierilor de salarii şi nu vor exista astfel de tăieri.

Author: Alina Raducu luni 28 decembrie 2020 , 18:20

Florin Cîţu anunţă o analiză a Legii salarizării în sectorul public
Florin Cîţu anunţă o analiză a Legii salarizării în sectorul public
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ceea ce priveşte angajaţii din mediul bugetar am spus-o tot timpul şii o să repet nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vor fi tăiate salarii.

În acest moment analizăm însă dacă legea în vigoare este eficientă cea referitoare la salariile din domeniul public au apărut tot felul de anomalii şi excepţii”, a afirmat, luni, Florin Cîţu.

Florin Cîțu susține că va fi ”o analiză amplă” a Legii salarizării în sectorul public

”Până atunci, veniturile angajaţilor se menţin la nivelul anului 2020, decembrie 2020. Veniturile se menţin la nivelul din decembrie 2020, până la momentul la care vm avea o analiză a efectelor şi implicaţii ale legii salarizării, acele excepţii care au tot apărut şi aşa cum a fost ea modificată şi aplicată greşit, spun eu, în ultimii ani”,

a mai afirmat Cîţu.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din Penitenciare (SNPP) anunţă, luni, că a primit oficial, spre consultare, proiectul de OUG care prevede măsuri fiscal-bugetare pentru anul 2021, unele dintre prevederi referindu-se la îngheţarea sporurilor şi salariilor, dar şi la neactualizara pensiilor militare.

Citeste si: Florin Cîțu, ședință de ultima oră. Ce decizie va lua Noul Guvern

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si