Florin Cîţu, despre scenariile de evoluţie a pandemiei anunţate de INSP: „Tulpina britanică este oarecum sub control”

Florin Cîțu a făcut declarații despre un posibil val trei al pandemiei coronavirus. Premierul României a menționat că situația este oarecum sub control.

Author: Georgiana Balaban joi 25 februarie 2021 , 12:32

florin cîțu despre noua tulpină coronavirus
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, referitor la scenariile de evoluţie a pandemiei anunţate de INSP, că acestea trebuie corelate cu realitatea. ”Aceste scenarii se fac de câteva luni de zile şi realitatea a fost de fiecare dată mai bună decât scenariile”,

afirmă Cîţu, precizând că tulpina britanică este ”oarecum sub control”.

Citeste si: Vaccinarea obligatorie în România? Florin Cîțu a dat vestea momentului

Declarațiile lui Florin Cîțu

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, despre scenarile de evoluţie a pandemiei anunţate de INSP şi a afirmat: ”Ar fi bine să ne uităm şi la ce înseană realitatea versus scenarii, pentru că aceste scenarii se fac de câteva luni de zile, şi realitatea a fost de fiecare dată mai bună decât scenariile”.

Citeste si: Premierul Cîțu: funcțiile de conducere la stat să fie pe mandat de maxim 6 ani

florin cîțu despre noua tulpină coronavirus
Florin Cîțu a vorbit despre noua tulpină covid-19.[Sursa foto: google]

Premierul consideră că, deocamdată, noua tulpină de coronavirus nu produs în România efectele devastatoare din Amrea Britanie, situaţia fiind ”oarecum sub control”.

Citeste si: Florin Cîțu, anunț de ultima oră despre protestul minerilor din Valea Jiului: "Nicio mineriadă în acest mandat"

”Deocamdată în România vedem că tulpina britanică este oarecum sub control, nu vedem efectele devastatoare”, a mai declarat Cîţu.

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă o creştere constantă a numărului de cazuri în perioada următoare şi se au în vedere trei scenarii, cel mai rău dintre ele anunţând o creştere cu 4% pe zi a cazurilor, ajungându-se la 8.900 de îmbolnăviri zilnic, în 20 martie.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis taie pensiile speciale ale parlamentarilor!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si