Florin Cîţu: PSD nu ştie să citească, doar să mintă

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susţine că ”PSD nu ştie să citească, doar să mintă”, în legătură cu declanşarea procedurii de deficit excesiv pentru România. Potrivit lui Cîţu, dacă Procedura nu era aprobată de Comisia Europeană, ţara noastră ar fi trebuit să reducă sub 3% deficitul încă din anul 2021. Aşa, Comisia a acceptat ţintele de deficit pentru următorii ani.

Author: G.B. joi 05 martie 2020 , 18:15

Florin Cîţu: PSD nu ştie să citească, doar să mintă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”PSD nu ştie să citească, doar să mintă! Comisia Europeană confirmă ţintele de deficit= planul/calea de ajustare a deficitului pentru perioada 2020- 2022 sunt cele pe care le-a prezentat România.

Acesta este planul de ajustare al deficitului bugetar PREZENTAT de România în Strategia Fiscal Bugetară aprobată încă din decembrie 2019 şi AGREAT de CE. 2020= 3.6% din PIB; 2021= 3.4% din PIB; 2022= 2.8% din PIB”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Cîţu.

Citeste si: Doi jurnalişti au fost închişi pentru un articol despre moartea unui presupus spion

Florin Cîţu: PSD nu ştie să citească, doar să mintă

Potrivit acestuia, ”dacă nu aveam această confirmare din partea CE, România trebuia să reducă deficitul sub 3% în 2021”.

PSD susţine, într-o postare pe Facebook, că ”PNL a dus România pe marginea prăpastiei”.

Citeste si: Cea mai ciudată boală: Disfagia. De ce îți stă mâncarea în gât?

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Florin Cîţu: PSD nu ştie să citească, doar să mintă

Citeste si: Poșta Română a decis să nu mai livreze pensiile și alocațiile suspecților de infecție cu coronavirus

”Confruntat cu iminenţa declanşării procedurii de deficit excesiv, premierul desemnat Cîţu încearcă să dea vina pe cei de la Comisia Europeană pentru planul său de AUSTERITATE: tăieri de venituri şi taxe noi ce urmează a fi impuse românilor”, au scris social-democraţii pe Facebook.

Comisia Europeană (CE) începe procedura de deficit excesiv pentru România, dar are încredere în planul de reducere a deficitul bugetar, anunţat de Guvern, a informat, miercuri, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

Citeste si: Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si