Bucurie mare în familia lui Florin Salam. Cântărețul mai are un nepot. Soția fiului său, Dani Stoian, a dat naștere unui băiețel chiar de Sfântul Ștefan. Motiv pentru care nou-născutul a primit numele de Edan Ștefan. „Astăzi am devenit bunic pentru a doua oară. Bine ai venit pe lume, Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany!” a transmis Florin Salam.

Fiul lui Florin Salam a devenit tată la vârsta de 18 ani.

florin salam bunic pentru a doua oară
Fiul mare al lui Florin Salam - Dany Stoian.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Florin Salam va fi bunic din nou. În sfârșit o veste bună pentru celebrul manelist!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dani Stoian este copilul lui Florin Salam din prima căsătorie. Băiatul este fratele mai mic al lui Betty Blue. Băiatul lui Florin Salam i-a călcat pe urme tatălui său și se învârte în cercuri renumite de lăutari din România. Dani Stoian cântă la orgă. Florin Salam se consideră cel mai norocos, după ce ambii copii ai săi din prima căsătorie, i-au dăruit doi nepoți băieți.

Florin Salam- fericire maximă alături de nepoții și de copiii săi

Florin Salam mai are un nepot din partea fiicei sale, Betty. Micuțul Matthias este rodul iubirii dintre Betty Blue și Cătălin Vișănescu.

Citeste si: VIDEO- Fratele lui Florin Salam, răpus de COVID. Durere mare în familia artistului

Florin Salam este tatăl a cinci copii. Doi din prima căsătorie cu Fănica, Betty și Dany, și trei copiii mai mici pe care îi are cu Roxana Dobre.

Regele Manelelor se iubește nebunește cu Roxana Dobre, care este de profesie model. Cei doi nu sunt căsătoriți în mod oficial, însă au împreună doi băieți și o fată.

Cei doi copii ai lui Salam din prima căsătorie nu locuiesc cu manelistul. Dani locuiește la sora mamei sale, iar Betty locuiește alături de soțul ei. „Pe mine nu mă afectează scandalul în care sunt implicați tata și Roxana. Eu privesc totul din afară. Cu mine nu se poartă urât pentru că nu își permite, dar nu vreau să mai vorbesc despre asta”, a declarat Bety în luna mai a acestui an.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si