Finala X Factor 2020 - sezonul 9. El este marele câștigător de anul acesta? Anunțul neașteptat

Finala X Factor 2020 va avea loc în această seată. Câștigătorul va fi desemnat dintre Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și Super 4. Cine va fi marele învingător?

Author: Mircea Pop vineri 18 decembrie 2020 , 11:56

Finala X Factor 2020 - sezonul 9
Finala X Factor 2020 - sezonul 9
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Finala X Factor 2020, sezonul 9 este așteptată cu sufletul la gură! Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și Super 4- Cine va reuși să ia marele premiu? Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga marea finala X Factor sezonul 9 de astăzi, de la 20.00.

Câștigător Finala X Factor 2020: Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și Super 4?

Ștefan Bănică, mentorul grupe de fete sub 24 de ani de la X Factor, este mândru de parcursul Andradei Precup, care l-a surprins până acum de fiecare dată.

”Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață!”, a spus Ștefan Bănică.

Citeste si: Chefi la cuţite 16 decembrie 2020. Cine este câştigătorul din marea finală- sezonul 8: Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru? Avem răspunsul!

Nepotul lui Florin Salam în Finala X Factor 2020

În grupa de băieți cu vârsta sub 24 de ani a Loredanei, finalistul este Adrian Petrache, în care ea a crezut de la început. ”Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!”, mărturisește Loredana.

Finala X Factor 2020 - sezonul 9
Finala X Factor 2020 - sezonul 9

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”. Povestea celor treisprezece copilași care luptă pentru supraviețuire

Sonia Mosca, câștigătoarea X Factor 2020?

Delia crede că Sonia Mosca are șanse mari să obțină în această seară mare trofeu cu vocea care o ajută să se desprindă din mulțime. ”Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ține atent în fața televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te oprești oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, spune Delia.

Citeste si: Ligi de la „Puterea Dragostei”- schimbare de look. Oare decizia blondinei a fost influențată de Livian?!

Finala X Factor 2020, sezonul 9. Pentru Florin Ristei emoțiile sunt complet diferite decât în ultima finală trăită de el. ”Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere- ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Citeste si: VIDEO| Cine este Romeo de la „Puterea Dragostei”?! Detalii despre noul concurent din casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si