Florin Zamfirescu e dezamagit de romani, pentru ca se lasa manipulati de politicieni: „Popor de secaturi lenese, plini de invidie si de ura contra celor ce se ridica mai sus decat voi”

Intr-un mesaj virulent, actorul Florin Zamfirescu e dezamagit de romani, care tolereaza derapajele politicienilor.

Matei Vaihan, miercuri 13 iunie 2018 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Critic neobosit al vietii social-politice din tara, Florin Zamfirescu e dezamagit de romani. Recent, actorul a postat un mesaj virulent. „Iohannis va face pace cu Dragnea, cand va intelege ca nu are incotro, partizanii se vor replia rapid si noi vom asista la “pupat piata independentei “ intre virus si microb, cu un nou premier, cu un nou presedinte , toti vechi si lustruiti, ca pantofii purtati in drumul spre iad...Intelegeti ce inseamna partizanatul cu unul din doi?”, a scris Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu e dezamagit de romani: "Nu veti intelege niciodata nimic!"

„Intelegeti cat suntem de manipulati? Nu veti intelege niciodata nimic! V-am servit, v-am sugerat, m-am vandut si v-am laudat pentru intelepciunea voastra inexistenta...Popor de secaturi lenese si abulice plin de satisfactii penibile si meschine, care asteapta sa “se ni se dea “ “sa ni se faca “, a continuat actorul.

Florin Zamfirescu e dezamagit de romani: "Vai de capul nostru, al tuturor!"

Nemultumit de situatia din tara, Florin Zamfirescu e dezamagit de romani: „Plini de fericire, la disparitia caprei vecinului, de invidie si de ura contra celor ce se ridica mai sus decat voi si care va arata cā sunteti de fapt “pigmei cu pretentii “. Comic este ca o mare parte veti fi de acord cu invectivele mele, socotindu-va in afara lor. Ceilalti va veti revolta, dandu-va de gol prin asta ca “v-am atins “. Si voi sunteti de fapt noi, care ne credem altfel, acuzandu-va!... Deci, vai de capul nostru, al tuturor!!!”.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si