Foarte important pentru toți românii care au un card bancar. Anunțul oficial

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a făcut un anunț foarte important pentru toți românii care au un card bancar. Persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar”, a scris joi ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, pe internet.

Author: R.B. vineri 03 iulie 2020 , 07:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Ca urmare a interconectării Sistemului Național Electronic de Plată Online – Ghișeul.ro, platformă gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României, cu Spațiul Privat Virtual (SPV), sistem electronic realizat de Agenția Națională de Administrare Fiscală, din cadrul Ministerul Finanţelor Publice, peste 40 de noi tipuri de contribuții, impozite și amenzi pot fi achitate online pe Ghișeul.ro

– sigur, rapid și eficient.

Citeste si: Avertismentul OMS: Pandemia de coronavirus continuă să se agraveze

Persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar”, a scris Cîțu pe Facebook.

La sfârșitul lunii mai 2020, erau înregistrați în SPV 1.333.840 de contribuabili, din care persoane juridice 479.864 și persoane fizice 853.976, conform precizărilor făcute de ministrul de Finanțe.

Citeste si: Orban, reacție după acuzațiile PSD: „Bat câmpii”

O noutate majoră anunțată de Cîțu este înrolarea în SPV prin identificare persoanelor de la distanță, prin platforme video.

Nu va mai fi necesară deplasarea la ghișeu pentru identificarea persoanelor care doresc să își deschidă un cont în Spațiul Privat Virtual.

Citeste si: Ambasadorul SUA la Bucureşti, la recepția de Ziua Independenței: Suntem dedicaţi să susţinem relansarea economică a României


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si