Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a anunţat, joi, apariţia a patru focare de COVID în judeţ, cele mai multe cazuri fiind înregistrate la Spitalul „Sfântul Spiridon", unde zece cadre medicale de la Secţia de terapie intensivă au fost depistate pozitiv.

Citeste si: Avertismentul unui medic: Pacienţii vindecaţi de Covid pot face din nou boala, într-o formă mai gravă

La Spitalul de psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Pădureni Grajduri sunt nouă persoane cu COVID, respectiv patru cadre medicale şi cinci pacienţi.

Citeste si: Focar de COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. În total 12 persoane au fost confirmate pozitiv.

Izolare la domiciliu pentru angajați

Angajaţii unităţii au fost izolaţi la domiciliu şi monitorizaţi de către medicii de familie, în timp ce pacienţii au fost izolaţi într-un spaţiu separat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus, 26 octombrie 2021. Câte cazuri și câte decese noi s-au înregistrat în ultima zi

Un alt focar a fost înregistrat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, în cadrul laboratorului de cardiologie intervenţională, unde şase cadre medicale au fost infectate.

focare de coronavirus în spitale

Focare de COVID-19 în spitale.

[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Hârlău au fost depistaţi pozitiv trei angajaţi.

În toate cele patru cazuri s-a decis dezinfectarea spaţiilor.

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma, despre valul de decese COVID-19 din România: ”Au crucificat poporul ăsta”

Până joi, în judeţul Iaşi s-au înregistrat 65.321 cazuri de COVID, din care 579 au fost semnalate în ultimele 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si