Un medic de la ATI lansează un mesaj copleșitor: „Se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Un medic de pe secțiile ATI a lansat un mesaj sfâșietor referitor la situația din spitale. Specialistul a explicat că se stinge o generație întreagă de bunici.

Author: Georgiana Balaban joi 28 octombrie 2021 , 18:59

medic-ati-se-stinge-o-generatie-de-bunici

Declarațiile unui medic de la ATI.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicii de la ATI  trec prin experiențe greu de imaginat. Mulți nu mai pot face față situației din spitale. Cadrele medicale sunt afectate fizic și psihic, deoarece sute de oameni pier zilnic.

Citeste si: OMS, în alertă din cauza noilor mutații ale SARS-Cov2

Sute de români mor zilnic din cauza temutului virus. Situația este alarmantă în spitale. Mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2 au fost transferați în străinătate pentru tratament.

Mesajul cutremurător transmis de un medic de pe secțiile ATI

Dr. Elena Copaciu, medic primar ATI la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş" din Bucureşti, a declarat că situația din spitale este una critică. Medicul a afirmat că se stinge o întreagă generație de bunici.

Cadrul medical trage un semnal de alarmă pentru popor. Medicul primar spune că cel mai bun tratament este prevenția.

Dr. Elena Copaciu consideră că unii pacienți devin extrem de agresivi atunci când sunt întrebați de către cadrele medicale dacă sunt sau nu imunizați împotriva virusului SARS-CoV-2.

Citeste si: Pacienții bolnavi de COVID-19 au primi plăpumi, iar cei internaţi la Terapie Intensivă se încălzesc cu pături electrice la Timișoara

„Numai dacă aţi şti! ...în zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici! Ei mai întâi! Singuri în pustiul reanimărilor Covid, luptând pentru fiecare gură de aer, cu sau fără oxigen! Agonia în insuficienţă respiratorie e cumplită! Într-o ţară care nu are legislaţie "end of life care"! Pentru că nu avem politicieni capabili să îşi asume moartea în demnitate a seniorilor noştri! Moartea e subiect tabu în România, deşi ne pândeşte zilnic pe undeva!", a scris dr. Elena Copaciu pe Facebook.

medic-ati-se-stinge-o-generatie-de-bunici

Situație critică în secțiile ATI.

Cadrul medical îndeamnă românii să se vaccineze. Elena Copaciu a zis că ar fi bine ca și anti-vacciniștii să conștientizeze faptul că doar vaccinul este singura soluție care ne poate proteja de coronavirus și prin care putem reveni la viața „normală”.

Citeste si: Certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajații de la stat și de la privat. Noua regulă ar fi aplicată din luna noiembrie

„Şi tot nu întelegem ca cel mai sigur tratament este preventia? Adică, vaccinul? Speraţi în anticorpii monoclonali- nu sunt panaceu universal şi sunt tot mecanism ARN! Nevaccinaţilor privilegiaţi trataţi precum Donald Trump, nu vă temeţi de acest mecanism ARN, ci doar de cel inclus in vaccinuri?", a mai subliniat medicul.

Chiar dacă rata de infectare este în scădere, mai ales în București, mulți români au fost uciși și sunt zilnic răpuși de COVID-19. Imaginile de coșmar din spitale nu sunt de ajuns pentru anumite persoane care nu doresc să se vaccineze. Medicii luptă până în ultima clipă, adunându-și și ultimele puteri pentru ca pacienții să câștige lupta cu SARS-CoV-2.

Citeste si: Un medic descrie coșmarul de pe secția de ATI COVID: „Zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si