Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal la Bruxelles! Cătălina Ştefănescu va fi consilier europarlamentar şi ar putea încasa peste 4.000 de euro pe lună!

E clar că fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal.

Matei Vaihan, joi 11 iulie 2019 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e un secret că fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Presa a relatat că Liviu Dragnea, care se află în închisoare, unde ispăşeşte condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman, ar fi avut o relaţia cu Cătălina Ştefănescu, una din  protejatele sale din PSD, pe care a trimis-o în Camera Deputaţilor la doar 24 de ani. Ulterior, cei doi s-au despărţit, iar Dragnea s-a implicat într-o altă relaţie, cu Irina Tănase. (vezi care este planul pus la cale de Dragnea pentru a scăpa de puşcărie)

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Cătălina Ştefănescu a fost deputat între 2012 şi 2016

“Elena Cătălina Ștefănescu, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare, va lucra în Executivul comunitar de la Bruxelles. Fost deputat PSD de Teleorman în perioada 2012-2016, Elena Cătălina Ștefănescu va fi consiliera personală a europarlamentarului PSD Chris Terhes”, a anunțat aktual24.ro. “Elena Cătălina Ștefănescu (30 de ani) s-a aflat pe lista inițială de candidați PSD pentru Parlamentul European, însă dispărut fără nicio explicație”, a relatat site-ul.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Ar putea încasa şi peste 4.000 de euro pe lună

Se ştie că fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal. Potrivit site-ului paginaeuropeana.ro, salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, la acest salariu un asistent acreditat mai putând obţine şi alte beneficii. El poate primi şi sume suplimentare din bugetul europarlamentarului, ca plăţi pentru diverse proiecte separate care îi sunt încredinţate. „În Parlamentul European, o secretară cu studii medii câștigă cam 1 800 de euro. Un asistent de europarlamentar, care are mai multă pregătire și mai multe responsabilități, pornește de la 2 800 de euro. Un consilier cu experiență și pregătire în spate, pleacă de la patru mii de euro pe lună. Vorbim aici de sume nete”, a explicat un funcționar român din PE pentru vice.com.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}