Fosta nevastă româncă a lui Demis Roussos a depus flori la mormântul vedetei: ”Pentru Demis, de ziua numelui Artemios!” FOTO

Pamela Roussos Rațiu a fost vreme de un deceniu partenera de viață a legendarului artist Demis Roussos, decedat în 2015.

Petru Luca, miercuri 21 octombrie 2020 , 12:50

Pamela
Pamela și Demis au fost căsătoriți vreme de 10 ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pamela Roussos Rațiu a fost vreme de un deceniu partenera de viață a legendarului artist Demis Roussos, decedat în 2015. Fost manechin, Pamela s-a măritat apoi cu Indrei, fiul politicianului Ion Rațiu, și s-a stabilit alături de acesta la Turda, unde în prezent conduce o fundație caritabilă.

Citeste si: Povestea româncei care lucrează pentru SpaceX, compania lui Elon Musk care a trimis doi astronauți în spațiu! Numele Christinei a fost scris pe mașina Tesla lansată pe orbita Pământului!

Marele interpret grec Demis Roussos era foarte atașat de țara noastră, păstrând raporturi civilizate cu soția Pamela și după divorț. Uriașul artist, răpus în 2015, la 68 de ani, de un cancer generalizat, concertase de multe ori în România, pentru ultima oară în 2013, la Sala Palatului. ”Romancele sunt minunate, imi plac femeile oricum, dar romancele au ceva tiganesc in interiorul lor si-mi place, sunt mai mult latine. Este un amestec latino-tiganesc si imi place asta”, mărturisea Roussos într-un interviu acordat presei la București. 

Demis
Mormântul marelui artist se află la Atena

Cu un timbru inconfundabil și cu 60 de milioane de albume vândute în toată lumea, Demis Roussos a rămas în memoria colectivă ca interpretul unor hituri de genul “Goodbye my love goodbye”, “My friend the wind” sau “Forever and ever”, care au făcut istorie. 

Demis Roussos și Pamela Rațiu au fost căsătoriți vreme de 10 ani 

După moartea lui Demis Roussos, Pamela Rațiu a postat la un moment dat câteva fotografii cu mormântul starului, din capitala Greciei, Atena, fiind scandalizată de faptul că locul de veci al artistului nu este deloc îngrijit. După ce și presa elenă a preluat fotografiile, mormântul lui Demis Roussos a fost refăcut complet, iar recent - cu ocazia onomasticii cântărețului - Pamela Rațiu a postat o fotografie cu un buchet de flori depus de ea la mormânt. ”Pentru Demis, de ziua numelui Artemios!”, a scris Pamela Rațiu în dreptul fotografiei de la mormântul fostului ei soț.  

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si