Fosta noră a Vioricăi Dăncilă și-a pus mască la petrecerea de Revelion! Elena s-a distrat la o berărie din Capitală

Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă a petrecut Revelionul alături de câțiva colegi într-o berărie din Capitală.

Radu Constantin, luni 06 ianuarie 2020 , 09:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primul Revelion în calitrate de femeie liberă – așa a fost noaptea dintre ani pentru fosta noră a Vioricăi Dăncilă. Elena a intrat în 2020 într-o celebră berărie din București, la o masă mare, cu mai mulți colegi de serviciu.

Condilier juridic la Primăria sectorului 5, Elena Dăncilă s-a bucurat din plin de statutul de femeie singură. Ea a venit coafată și aranjată lșa petrecere, așa cum se cuvine pentru o femeie frumoasă. Totuși, spre deosebire de alți ani, Elena a preferat o ținută mai puțin provocatoare, de culoare neagră, cu decolteul acoperit de un voal. Tânăra din Videle a compensat însă cu o mască ce părea desprinsă din filmul ”Eyes Wide Shut”, capodopera lui Stanley Kubrick.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Divorț după nici  3 ani de căsnicie

Spre deosebire de fosta lui soție, fiul Vioricăi Dăncilă a preferat să-și petreacă noaptea dintre ani la un local din Poiana Brașov, alături de mama lui și de mai mulți lideri sociali-democrați. Elena și Victor Dăncilă s-au separat la începutul anului trecut, iar divorțul a fost unul destul de discret, mai ales că cei doi nu au copii împreună. Cei doi au fost căsătoriți aproape 3 ani.  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si