Cum a apărut fosta noră a Vioricăi Dăncilă înaintea alegerilor!

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere înaintea alegerilor prezidenţiale.

Matei Vaihan, vineri 22 noiembrie 2019 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere cu puţin timp înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc duminică, unde fosta soacră a Elenei îl va înfrunta pe Klaus Iohannis. (vezi ce studii are Viorica Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dăncilă pusă față în față cu socrii. S-a adaptat condițiilor de la țară: ”Am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”

Elena a fost fotografiată în timp ce stătea pe un balansoar, într-un restaurant, unde a participat la o petrecere. Îmbrăcată într-o rochie bleu vaporoasă, cu motive florale, Elena a fost complimentată de amici: „Superbă!...Frumuşica mea!...Iubita mea! Frumoasa din pădurea adormită!”.

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere. A fost 3 ani măritată cu Victor Dăncilă

Elena s-a separat anul acesta de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, cu care se însurat în 2016. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timo ce Victor este consilier la Curtea de Conturi. Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de declaraţia ei de avere.

Spre deosebire de decaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si