Desi au trecut doua decenii de la tragicul eveniment, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf sufera dupa fiica decedata. Reghe a fost insurat cu Mariana, inainte de casnicia cu Anamaria Prodan, prima sotie daruindu-i o fiica,  pe Ana Lisa, si un baiat, pe Luca. Din pacate, Ana Lisa a murit la doar 1 an si 3 luni, din cauza unei malformatii la inima. Mariana si-a refacut viata in Germania, acolo unde locuieste alaturi de actualul sot si de Luca Reghecampf.

Fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf sufera dupa fiica decedata:  „Cand vorbesti despre moartea copilului tau nu potolesti durerea"

Ea nu si-a vindecat ranile si citeste povestiri ale altor mame care si-au pierdut copiii, ce isi relateaza dramele.  „Când vorbeşti despre moartea copilului tău nu potoleşti durerea, dar o laşi să iasă din tine şi te aduni de jos, cu greu, în timp, până îţi stau toate oasele la un loc şi deschizi ochii către viaţă fără să o mai înjuri printre dinţi. E greu, da, e al naibii de greu, dar n-ai prea multe opţiuni şi dacă nu poţi să alegi de fiecare dată ce îţi pune viaţa în cârcă, poţi măcar să alegi ce faci cu asta. Stai la pământ sau te ridici cu ochii spre ceruri”, sunt cuvintele unei mame, care au emotionat-o pe Mariana.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf sufera dupa fiica decedata. Apropiatii au dezvaluit ca si Laurentiu a fost distrus de durere

Si astazi, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf sufera dupa fiica decedata.

„Ma regasesc printre rindurile tale, mama de baiat Luca si de fetita inger Ana Lisa”, i-a transmis Mariana femeii care a scris despre decesul copilului ei. Si Laurentiu Reghecampf a suferit emorm dupa Ana Lisa. “Laurentiu a fost distrus de durere! Timp de sase luni, s-a dus pe la toate spitalele posibile si a incercat tratamente dupa tratamente pentru fetita. Ultima speranta a fost la o clinica din Ardeal, specializata in afectiuni cardiace! A dus-o pe Ana Lisa acolo si a sperat pana in ultima clipa intr-un miracol! Nu a fost sa fie, caci, dupa interventie, micuta nu a mai trait, iar Reghe a fost multa vreme marcat de aceasta tragedie”, a povestit un apropiat al lui Reghe pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si